Aku dan Gitar

Antara satu-satunya alat musik kegemaran..
Tak tido 3 hari 3 malam pun takdahal kalau berkepit dengan dia..
Belajar sendiri tanpa diajar oleh sesiapa..
Now.. It's time to....
TRY SOMETHING NEW!! 
Fingerstyle Plucking

Sungha Jung <3

SPM dah habis, sekarang masa untuk membelai gitar setelah berkurun ditinggalkan.
Masih banyak yang perlu dipelajari. 

*sengih*

p/s: saya bukan yuna, ataupun najwa latipah. saya alien. eh! bukan bukan, maksud saya, Alynn. *senyum*

Goodbye Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Indah..


Now : Makan rambutan depan laptob

*gelak*

Comel tak? Comel kan kan kan? rambutan ni sedap doh.. hihihi.

Okay actually aku still bengang sebab blog lama aku tak boleh sign in. *mengeluh*

Entri kali ini saja nak cakap lagi sekali yang aku dah habis sekolah, pada tanggal 13 Disember 2011, pada jam 12.30 p.m, disaat loceng berbunyi, I'm oficially not a high school student anymore! yeehaaaa yabedabeduuuuuu~ memang melompat-lompat depan dewan tu.. rasa macam nak jerit sekuat hati ..

"AKU DAH HABIS SEKOLAH WEHHH!!!"

*joget-joget lepastu shuffle*

hehee banyak sangat kenangan lah. sangat. sampai taktau nak tulis macam mana dah, kepada kawan-kawan, kawan-kawan, kawan-kawan, (perlu ke ulang 3 kali?) adik-adik, kakak-kakak, abang-abang dan yang lebih dari kawan tu, ehem ehem, sweet sangat bila ingat kenangan kita bersama! 5 tahun terlalu banyak memori kan? kem, khursus, wakil sekolah apa semua tu.. banyak sangat!

dari pendek sampai tinggi,
dari kurus sampai gemok,
dari bodoh sampai pandai,
dari pemalu sampai jadi taktau malu,
dari lepu sampai tepu,
dari form 1 sampai form 5,

Hai awak, saya janji saya akan simpan awak, awak, awak dan awak dalam buku kenangan saya dan selitkan dalam otak saya sampai bila-bila okay! takkan hilang, takkan terpadam, takkan dibuang. malah nanti nak cerita kat anak cucu saya.. lalalala~ betul.. saya janji nihh.. tak tipuuuu..

*angkat tangan kanan paras bahu*

I will never forget you guys! really..

4 Agro 2010 with Pn. Hafizoh Harun

5 Agro 2011 with Pn. Fong Wei Min

Thanks cikgu siti amina for the goodluck card.. sayangggg cikgu! muah muah!


ni sekolah aku yang indah sangat.. haha!

Selamat tinggal sekolah, aku akan sentiasa rindu kau yang setia menemani aku sepanjang 5 tahun ni
Selamat tinggal cikgu-cikgu, terima kasih saya ucapkan diatas segala ajaran dan didikan yang cikgu bagi
Selamat tinggal kawan-kawan, semoga kita bertemu kembali dimasa akan datang, friends are forever!
Selamat tinggal kenangan, terima kasih kerana mengajar aku untuk jadi yang terbaik pada masa akan datang
Selamat tinggal tukang kebun yang tolong jaga tanaman kami di bengkel sains pertanian
Selamat tinggal pak guard yang kawtim dengan aku kalau nak keluar sekolah masa rehat
Selamat tinggal makcik kantin yang selalu bagi nasi goreng lebih kat aku *gelak*

Selamat tinggal semua!


Alynn Was Here 2007 - 2011


sayang diorang berdua, myrorot ngan aryfot.. muah muah!


conteng-conteng..

badri, imran dan farid. Best guys ever.

Classmates..
and..
SMKSI Senior Year Batch 2011, Will miss you guys.

p/s: pejam celik dah lima tahun.. how fast time pass day by day.. *smile*