Tak kental..

Mulai saat ini, detik ini,

Aku tekad, kalau sem satu aku takboleh bawak aku chalo 2nd intake UPU/Politeknik.
Kalau dapat lah.

Aku cuma takboleh buat benda yang aku tak suka.
Aku penat nak sedapkan hati sendiri.
Tak kuat, tak kental.

Gua taktau nak story kat siapa. faham? Siapa je pun nak dengar?

Betul kata mak,
Kawan - kawan nanti bila dah habis sekolah diorang akan bawak haluan masing - masing,
mana dia kesah kita kita pergi mana ke tak pergi mana - mana ke kan?

Itulah, degil lagi lynn. Dulu SPM memain.
Sekarang hamek ko! padan muke aku.

Oh iya, aku masih dalam perhitungan sama ada nak stay atau blah.
Jadi, aku tengok result sem satu ni.

O.K atau K.O.

Tapi tak rugi masa ke?

Damn. ini serius mengelirukan.
Entah. Gua serabot.

Sekian Mekaseh.

No comments: